Luch

Cover Image for Luch

This apartment was created for a young family with replenishment in the future. The customers set the tasks very specifically and expressed their wishes - colors, style.

Our task was to develop a functional layout: from a two-room apartment, to make a three-room apartment. Create a common space for a kitchen-living room and two bedrooms. Clients actively participated in the choice of materials, which helped to quickly find the best visual solution for the interior.

The interior is dominated by the texture of concrete and wood. This material is used in every room, but in different designs and materials.

It was also a good decision to do a redevelopment. And add the area of ​​​​the hall to the area of ​​the living room. At the same time, using the area rationally, and not giving them to unnecessary corridors.